Hårtransplantation

hårtransplantation resultater

Tidligere tiders hårtransplantationer var forbundet med meget smerte og styg ardannelse. Den såkaldte Strip metode indebar fjernelse af hele strimler af hud fra patientens nakke og implantering af huden med hårene på de ønskede områder. Man behøver vist ikke at sige hvor smertefuldt denne procedure har været eller hvor grimme ar man fik som følge af denne behandling.

Under en moderne hårtransplantation transplanteres hårsække fra et sted på hovedet til et andet. Moderne metoder til hårtransplantation kan genskabe tabt hårpragt ved at erstatte eller omforme hårvæksten med eget naturligt voksende hår, der ikke behøver andet pleje end almindelig vask og klipning. Man er blevet så dygtig til at udføre hårtransplantationer i dag og de er så udbredte, at det er fuldstændig umuligt at kunne se om det drejer sig om eget eller transplanteret hår.

FUE (Follicular Unit Extraction) er den mest udbredte og den bedste metode til hårtransplantation i dag. Uddybende information findes her: https://novohair.dk/h%C3%A5rtransplantation/ Metoden med transplantation af enkelte hårsækgrupper, som udtaget i baghovedet og flyttes til de tyndhårede områder på hovedet meget forsigtigt, så de ikke beskadiges. Denne metode gør det muligt for kirurger, at skabe meget naturligt udseende hårvækst i stedet for det meget ujævne resultat man kunne opnå med ældre teknikker, hvor man transplanterede større hudstrimler. De ældre metoder var derudover også forbundet med en hel del smerte og efterlod ofte patienten med synlige ar.

Man kan få mange forskellige behandlinger for hårtab hos både kvinder og mænd, på hovedet og i ansigtet på mange forskellige hårklinikker i Danmark og selvfølgelig også i København men også i udlandet. Hårtransplantationer af skæg eller øjenbryn eller øjenvipper eller hår på hovedet er i dag meget udbredte. I takt med udbredelsen af hårtransplantationer er prisen også faldet markant. Derudover er behandlingen blevet helt smertefri og resultatet kan ikke adskilles fra det naturligt voksende hår.

Facebookgoogle_plus