Hårtransplantation af skæg

skæg hårtransplantation

Ved en hårtransplantation af skæg flyttes hårfollikler typisk fra hovedbunden til de steder i ansigtet, hvor man ønsker en kraftigere hårvækst. Især med tidens hipstermode, der dikterer et kraftigt stort skæg, er mange villige til at betale for en transplantation af skæg for at få det moderigtige udseende http://politiken.dk/magasinet/feature/ECE2444530/jeg-vil-have-fuldskaeg-og-det-skal-vaere-nu/

Nogle vælger en hårtransplantation i ansigtet for enten at fremhæve eller skjule visse ansigtstræk og på den måde øge deres tiltrækningskraft, mens andre ønsker at booste deres maskulinitet ved at genskabe deres ungdommelige hårpragt. Der er muligt for at transplantere hår for at skabe kraftigere bakkenbarder, overskæg eller goatie. Man kan også lave noget lidt vildt og få lavet sammenvoksede øjenbryn eller få en hårtransplantation på ørerne og i næsen. Der skal simpelthen transplanteres hår alle steder, så man kan få vendt hårtab til hårvind. Og man behøver ikke jage de gode tilbud, for prisen på hårtransplantation er ligegyldig. Bare tænk hvad man kan spare i tøj.

En hårtransplantation kan både gøre skægvæksten kraftigere eller skjule hele bare pletter. Behandlingen er den samme som ved transplantation af hår til hovedet og det nye hår kan efter et stykke tid klippes og styles efter forgodtbefindende.

Denne type transplantationer er ligeledes meget velegnede til dækning af uønskede ar eller andre skader i ansigtet, nedsunkne eller kløvede kinder samt sparsom hårvækst som følge af arvelighed. Behandlingen giver et livslangt resultat og det transplanterede hår vil efter et par måneders vækst give patienten en kraftigere og mere fyldig skægvækst.

Transplantation af hår i ansigtet er en særlig procedure, som kun nogle plastikkirurger er kvalificeret til at udføre. Hårklinikker i København har Danmarks bedste specialister i hårtransplantationer og råder over det mest moderne udstyr.

Denne behandling tager typisk mellem 2 og 4 timer. Som regel udtages hårfollikler fra hovedbunden, eftersom hårstrukturen her mest ligner den i ansigtet. Efter bedøvelse af donorområdet samt af det behandlede område, udtages hårfollikler fra hovedbunden og implanteres i små snit i de områder i ansigtet, hvor man ønsker kraftigere skægvækst.

Det er en meget møjsommelig proces, eftersom kirurgen skal være opmærksom på hårenes vokseretning samt på æstetiske detaljer, som for eksempel grå hår, således at skægget beholder sit naturlige udseende.

Efter ca. en måneds tid, falder de transplanterede hår ud og nye hår begynder at vokse ud. Du vil typisk kunne barbere eller trimme dit skæg blot nogle få uger efter hårtransplantationen. Transplantation af skæg er en meget krævende og derfor lidt dyr behandling, eftersom den kræver en hel del færdighed og er meget møjsommelig. Hos patienter med meget tynd skægvækst kan det være nødvendigt med flere behandlinger for at opnå kraftigere skægvækst.

Prisen for en hårtransplantation af skæg svarer nogenlunde til prisen for hårtransplantation på hovedet. Det er vigtigt at man finder en læge med god erfaring i hårtransplantationer på en anerkendt klinik i København. Patienternes anbefalinger samt før og efter billeder kan være med til at hjælpe dig at finde den rigtige hårklinik.
Kontakt  hårklinikken og få et godt tilbud på en hårtransplantation af skæg.

Læger, som arbejder med hårtransplantationer af skæg på de forskellige hårklinikker i Danmark og i København, har stor erfaring med behandling af hårtab hos både mænd og kvinder og er opsat på at tilbyde hårtransplantationer til både mænd og kvinder uanset køn på hovedet, brystet, ryggen og i ansigtet, overalt hvor patienten ønsker hår eller skæg eller bryn eller vippe. Husk, du kan også gå med et stort flot hipster-skæg selvom du er kvinde.

Tilbud og priser på hårtransplantationer af hår og skæg osv kan fås under en personlig konsultation efter kortlægning af individuelle ønsker og behandlingens omfang.

Facebookgoogle_plus