Fue-Behandling

mandligt hårtab

FUE (follicular unit extraction) er en metode, hvor man udtager enkelte hårsække eller follikler fra steder med meget hårvækst og flytter dem til de udsatte steder. Fordelene ved FUE behandlingen er, at man ikke behøver at blive syet der hvor folliklerne er blevet udtaget, at der ikke efterlades synlige ar og at huden heler meget hurtigt. Hos nogle patienter kan der dog forekomme små punktformede ar. Man transplanterer follikler med 1-4 hårstrå, hvilket resulterer i et helt naturligt resultat. Denne type behandling er noget mere tidskrævende og derfor også dyrere men er især godt egnet til behandling af mindre områder og passer til patienter som ønsker en hurtigere helingsproces.

Follicular Unit Extraction er en teknik, som gør det muligt at udføre hårtransplantationer på en meget nænsom og smertefri måde. Under behandlingen anvendes lokalbedøvelse og meget små nåle. Ved hjælp af denne behandlingsmetode er det muligt at opnå naturlige resultater uden smerter eller ar. Man udvinder simpelthen hårene fra ryggen eller siderne af hovedet og implanterer i de ønskede områder, hvorved din gamle hårgrænse genskabes. Hver ny hårsæk indsættes under den samme vinkel som den oprindelige. En behandling varer ca 6 timer men kan i tilfælde af avanceret skaldethed tage op til to dage.

FUE er den mest populære behandlingsmetode mod hårtab. Anvendelsen af meget små nåle til udtagelse og implantering af hårfolliklerne forhindrer dannelse af ar og sikrer et mere jævnt og naturligt resultat.

En typisk FUE behandling omfatter flytning af 4-8 tusind hårsække. Indgrebet er meget nænsomt og sårene heler allerede efter 2-4 dage. Man vil normalt kunne genoptage sit arbejde dagen efetr behandlingen og begynde at dyrke sport efter en uge. Det vil normalt tage det nye hår 4-6 måneder at nå ønsket længde. Herefter vil håret fortsætte med at vokse normalt. Efter ca 10 måneder vil ni ud af ti af de nye hårstrå vokse naturligt og som en stor fordel være immune overfor dihydrotestosteron og derfor vokse resten af livet. Du kan også finde mere information her: https://en.wikipedia.org/wiki/Follicular_unit_extraction

Facebookgoogle_plus