Hårklinikker

hårklinikker

Der findes et utal af hårklinikker både i Danmark og i udlandet, som tilbyder hårtransplantationer. Man skal dog være opmærksom på, at priser og behandlingens kvalitet kan variere. Mange hårklinikker påstår at være dygtige til hårtransplantationer og behandling af hårtab. De giver samtidig et godt tilbud på prisen for behandlingen. Det kan være at der er tale om at udfylde huller i kalenderen i lavsæsonen men det er nu alligevel bedst at søge på nettet efter kommentarer fra tidligere patienter for at vide hvad man går ind til. Det er altid en god ide, at undgå de billige tilbud på hårtransplantationer samt at holde sig væk fra klinikker med en dårlig eller ingen omtale. Dette gælder naturligvis både for hårklinikker i Danmark og i udlandet. Selvom der er meget stærk kontrol med hårklinikker i Danmark, skal man alligevel være forsigtig i sit valg af hårklinik.

Sørg derfor altid for at blive godt informeret om behandlingen og dens alternativer, samt for at sammenligne priser på hårtransplantationer hos de forskellige klinikker. Hårklinikken med det billigste tilbud vil som regel ikke være den med de bedste læger. Derudover er der også flere fordele ved at lade sig behandle i Danmark frem for i udlandet. Selvom prisen på en hårtransplantation ofte vil være lavere end på en tilsvarende behandling i Danmark, kan det ofte være en god ide at betale lidt ekstra.

Klinikker i Danmark er påkrævet en registrering hos Sundhedsstyrelsen til udførelse af hårtransplantationer, hvilket gør at risikoen for at noget går galt er meget lavere. Endvidere er det meget vigtigt at foretage en efterfølgende undersøgelse efter behandlingen for at sikre sig at alt forløber som det skal. Dette kan være lidt vanskeligt hvis man har valgt at få foretaget behandlingen i udlandet.

Hårklinikker i København har nogle af Danmarks bedste specialister i hårtransplantationer både på hovedet og i ansigtet. Ønsker du at få et godt tilbud på en hårtransplantation, kan du bestille tid til en personlig konsultation hos en af vores rutinerede plastikkirurger her https://novohair.dk/

Vores klinik specialiserer sig i behandling af hårtab både hos mænd og kvinder. Klinikken ligger i store lyse lokaler i midten af København. Vi har Danmarks bedste specialister i hårtransplantationer ved hjælp af FUE metoden.

Eftersom alle behandlinger tilpasses individuelt den enkelte patients personlige behov, opfordrer vi dig til at tage kontakt til os med henblik på en personlig konsultation, hvor vi får mulighed for at tale om dine behov og ønsker og sammen ligger en strategi for din behandling. Herefter vil det også være muligt at få lavet et tilbud på din behandling.

Under den første private konsultation med en af vores dygtige kirurger taler vi først om dine ønsker og forventninger med hensyn til behandlingen. Derefter laver vi en grundig undersøgelse af dit hårs kvalitet og ser på din generelle sundhedstilstand, tidligere operationer og sygdomme. Dette er meget vigtigt, da det hjælper os til at skabe et resultat som svarer til dine forventninger og samtidigt gøre alt for at undgå eventuelle bivirkninger, der måtte opstå i forbindelse med din behandling for hårtab.

Du vil blive grundigt informeret om prisen for din behandling for hårtab samt om ventetiden på en hårtransplantation. Prisen vil først og fremmest være afhængig af behandlingens omfang. Afhængig af årstiden kan der opstå ventetider på visse behandlinger.

Hos Hud og Hårklinikken er du i de bedste hænder. Vi er et af Danmarks bedste hårklinikker, beliggende centralt i København. Vi har stor erfaring med behandling af hårtab hos både mænd og kvinder ved hjælp af FUE hårtransplantationer både på hovedet og i ansigtet.

Klinikken specialiserer sig i hårtransplantationer på hovedet, i skægregionen, på øjenbryn og øjenvipper. Vi har nogle af Danmarks bedste specialister i behandling af hårtab og anvender den nyeste teknologi for at sikre et så naturligt resultat som muligt med mindst muligt gener for patienten.

Vores behandlinger er meget skånsomme og du vil kunne oftest genoptage din hverdag dagen efter behandlingen. Vores hårklinik ligger lettilgængeligt i midten af København og er nem at finde og nå både i bil og med det offentlige. Mange patienter vælger at tage cyklen og cykler hjem efter behandlingen.

Vælger du, at få foretaget din behandling, finder vi en tid for hårtransplantationen. Det er meget vigtigt, at du forbereder dig godt på behandlingen ved at ernære dig sundt og holde dig i generelt god form. Derudover vil vi råde dig til at sætte dig godt ind i hele forløbet før, under og efter hårtransplantationen. Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål.

En behandling for hårtab ved hjælp af hårtransplantation med FUE teknikken begynder med, at vi tegner hårgrænsen og taler om hvordan de implanterede hår skal fordeles. Du placeres herefter i en meget behagelig operationsstol. Dit hoved rengøres og du får beroligende medicin. Hårtransplantationen sker under lokalbedøvelse, så du slet ikke mærker noget som helst under hele indgrebet.

Under en FUE behandling barberes et område af patientens nakke, hvorefter hårsækkene plukkes enkeltvis med et specielt instrument, kaldet puncher og herefter undersøges under et mikroskop for at garantere deres kvalitet. Hårsækkene har mellem 1-4 hårstrå hver.

FUE behandlingen er, fordi hårsækkene implanteres individuelt, meget tidskrævende og møjsommelig. Når den sidste implanterede hårfollikel er på plads, renses hovedet igen og området undersøges med henblik på eventuelle smårettelser. Man kan med stor fordel kombinere hårtransplantationen med en Vampyre behandling. Tilførselen af blodplader til huden på det implanterede område, vil stimulere helingsprocessen og hårvæksten. Herved øges hårtransplantationens succesrate betydeligt, da flere hårsække overlever transplantationen samtidig med at behandlingen hindrer yderligere hårtab. På den øges antallet succesfuldt implanterede hårsække og dit eget hår falder ikke ud og endda vokser bedre, da blodplader stimulerer dannelsen af nye hårstrå.

Læs selv hvad patienterne skriver om deres oplevelse af behandlingen for hårtab hos en hårklinik. Du kan læse om deres personlige oplevelser af hele forløbet. Både forundersøgelsen, selve hårtransplantationen, tiden efter behandlingen for hårtab og resultaterne. Patienterne udtrykker stor tilfredshed med både hårklinikkens lokaler, hårtransplantationens pris, personalets venlighed og dygtighed,l samt behandlingens nænsomhed. En behandling for hårtab hos en af Danmarks førende hårklinikker er et godt og sikkert valg.

Facebookgoogle_plus