Prisen på en hårtransplantation

Hårtransplantation tegning

Den pris, som en hårtransplantation koster, afhænger af flere forskellige faktorer, som igen er indbyrdes afhængige af hinanden. I det følgende vil vi gennemgå nogle af de faktorer, som er med til at bestemme prisen for en hårtransplantation på en klinik.

Først og fremmest bestemmes hårtransplantationens pris af den metode som bliver anvendt. Afhængigt af metodens sværhedsgrad og tidsforbrug, findes der billige og mere omkostningsrige metoder. Endvidere har det en stor betydning for hårtransplantationens pris, hvor meget hår du behøver at få transplanteret og hvor kraftigt håret skal være. Kombinationsbehandlinger med både strip og FUE ligger for eksempel i den dyre ende men kræver også to dages behandlingstid, hvilket har indflydelse på prisen.

Derudover vil prisen på en hårtransplantation afhænge af om den foretages på en hårklinik i Danmark eller i udlandet, samt hvor stor efterspørgslen er. I lavsæsonen er det som regel muligt at forhandle lidt om prisen. Hårklinikkens og kirurgens gode omtale og dygtighed er ligeledes med til at bestemme prisen på behandlingen. Hvilken pris en behandling for hårtab har afhænger af hårtransplantationens omfang, samt af hårklinikkens beliggenhed og lægernes dygtighed.

En behandling på en hårklik i København, Danmark med dygtige specialister vil naturligvis være dyrere end en behandling af uerfarne læger i et u-land.

Behandlingen for hårtab hos mænd og kvinder ved hjælp af hårtransplantation på klinikken i Danmark er det bedste valg på grund af vores skønne Sundhedsstyrelse. De passer godt på os og sørger for at holde kvaksalverne ude af Danmark. Prisen starter ved ca 15000kr http://www.bt.dk/fodbold/rooney-har-faaet-haartransplantation

Facebookgoogle_plus